Hoi daar!

Wat leuk dat je interesse hebt in wie wij zijn. Wij leren jou graag beter kennen op ons hockeykamp!

Over Tiki Taka
Tiki Taka Hockeykamp is ontstaan nadat Seve in de zomer van 2021 op de Olympische Spelen van Tokio actief was. Na deze ervaring wilde Seve meer tijd en energie kunnen geven aan al die jongens en meisjes die het Nederlands elftal zo gesteund en gesupport hebben al die jaren. Helaas is door het drukke hockeyschema niet altijd de mogelijkheid om tijd en volle aandacht terug te geven aan deze jongens en meisjes. Seve besloot dat het organiseren van een hockeykamp de meest geschikte manier was om in contact te komen met de jeugd die zo fanatiek en enthousiast hem en oranje steunen. En hij wist welke vriend van hem hij nodig had om het kamp tot een geweldig succes te maken!

Benieuwd naar wat het kamp zoal te bieden heeft? Naast het aanleren van nieuwe hockeytechnieken bestaat het kamp uit zoveel meer, zoals onder andere:

  • Hockeyclinics van Seve van Ass en andere (inter)nationale toppers
  • Specialistenclinic om jouw verborgen sleep-, shoot-out-, strafbal- en scooptalent te laten bloeien
  • Wedstrijdjes spelen met jouw teamgenoten en de mogelijkheid om vette en unieke prijzen te winnen
  • Unieke activiteit naasthet hockeyveld
  • Avondspel
  • BBQ
  • Disco
  • En nog zoveel meer!

Over Seve
Hi, ik ben Seve van Ass, 30 jaar en hockey al zo’n 12 jaar in het Nederlands elftal. In de Hoofdklasse hockey ik voor HGC. In al die jaren heb ik al vele mooie momenten meegemaakt op het hockeyveld. Zo hebben we in 2011 met HGC de Euro Hockey League gewonnen, zijn we met het Nederlands Elftal 3x Europees kampioen geworden en heb ik twee zilveren medailles mogen winnen op het WK van 2014, het WK 2018 en het WK 2023. Daarnaast ben ik actief geweest op de Olympische Spelen van Rio de Janeiro (2016) en van Tokio (2021).
Naast hockey heb ik in Rotterdam gestudeerd. Daar ken ik Alexander van. Toen ik besloot om een kamp voor jullie te gaan organiseren wist ik meteen dat ik hem daar dolgraag bij wilde hebben!

Over Alexander
Hallo, ik ben Alexander Borstlap. Als kind ben ik opgegroeid in een echte hockeyfamilie. Mijn roots liggen bij Klein-Zwitserland in Den Haag. Ik heb in de jeugd nog tegen Seve gespeeld. Na vele eerste teams in de jeugd doorlopen te hebben, ben ik in mijn studententijd minder gaan hockeyen. Daardoor had ik wel veel tijd voor het organiseren van verschillende kampen. En hier blijkt dan ook echt mijn passie te liggen. Ik kijk er enorm naar uit om met name de sociale kant van het kamp voor jullie te gaan organiseren!

“Als vrienden die samen hebben gewoond in onze studententijd hebben wij veel FIFA gespeeld tegen elkaar. Allebei genoten we van het uitspelen van combinaties in de vorm van driehoekjes, ook wel bekend als ‘Tiki Taka’ “- ALEXANDER BORSTLAP

Naast ons zijn er nog veel meer toppers die jou de tijd van je leven gaat bezorgen. Zien wij jou op het Tiki Taka Hockeykamp?