Verzekering

Wij doen ons uiterste best om alle mogelijke gevaarlijke situaties te vermijden. Zo heeft onze staff ook enkele medisch onderlegde personen. Toch zit een ongeval in een klein hoekje. Om zorgeloos uw kind achter te laten op ons kamp adviseren wij om de volgende verzekeringen af te sluiten:

Zorgverzekering 
Elk kind dat deelneemt aan onze kampen dient een eigen zorgverzekering te hebben. Wij controleren dit niet, maar gaan hier wel vanuit. De zorgverzekering kan via uw eigen zorginstantie afgesloten worden.

Reis/ongevallen verzekering
Naast de zorgverzekering is de reis- en ongevallenverzekering verplicht tijdens het Tiki Taka Hockeykamp. Dit kan vaak via uw bank of zorginstantie. Deze verzekering is alleen nodig als de eigen verzekering de hockeysport niet verzekert en aanmerkt als een ‘gevaarlijke’ sport. Neem daarvoor contact op met uw verzekering om te kijken of deze de hockeysport verzekert.

COVID-beleid en terugbetaling

De wereld is definitief veranderd. Meer dan ooit hebben we met onzekerheid te maken, zo ook het Tiki Taka Hockeykamp. Als organisatie doen wij er alles aan om besmetting en verspreiding te voorkomen. Alle kampleiders zijn voor aanvang van het kamp getest. Bij klachten, testen wij onze kampleiders door middel van een sneltest. Om de kinderen hun ervaring niet te verpesten zullen wij kinderen alleen bij klachten of verdenkingen op infectie testen, indien dit gewenst is vanuit het kind of de ouder.

Wij hebben de volgende policy omtrent restricties die resulteren in uitstellen van het kamp:

1. Indien ruim van te voren (meer dan twee maanden voor aanvang) duidelijk is dat het kamp niet kan plaatsvinden én wij geen kosten gemaakt hebben voor de organisatie van het kamp, zullen wij alle inschrijfgelden terugstorten

2. Indien restricties ervoor zorgen dat wij vlak voor aanvang (binnen twee maanden voor aanvang) van het kamp het kamp moeten uitstellen, zijn wij gemachtigd om eerst een nieuwe datum voor het kamp te prikken. Uw kind blijft ingeschreven. Kan uw kind alsnog niet naar het kamp komen? Dan kunnen wij alsnog het geld terugstorten.

Bovenstaande bepalingen gelden ook voor overige onvoorziene externe omstandigheden waardoor het kamp niet plaats kan vinden.